Het Hotel

Het Genuss- & Aktivhotel ligt aan de zonnige kant van Kleinwalsertal, in een rustig dee van Riezlern genaamd Schwende. Het hotel dat op harmonische wijze knusheid, traditie en uitgevallene architectuur combineert is omringd door de natuur en biedt een geweldige bergblik. Een persoonlijke normaal gebleven flair en familiaire gastvrijheid worden hier door de derde generatie met overtuiging geleefd en zijn de basis van het karakteristiek van het huis.

Met een langlauf-loipe, wandel en fiets routes direct naast het huis en een eigen bushalte direct tegenover het hotel, is dit het perfecte uitgangspunt voor al uw zomer en winter activiteiten. 

Boek voor de beste prijs
vakantiepakkette

Kamers

Kies uit 29 kamers en 5 suites - van comfortabele tweepersoonskamers tot de 52m2 grote Spasuite met sauna en vele extra’s. Eerste klas bedden, gratis high speed WiFi en flat screen tv’s laten niets te wensen over.

De meeste kamers zijn allergie vriendelijk en hebben een balkon of terras met een geweldig panorama. Dankzij de rustige locatie van het hotel kunt u met het raam open slapen en de schone frisse berglucht genieten.

Keuken

de meermaals geprijsde keuken met frisse, regionale en seizoenale producten behoort tot Oostenrijkse beste en biedt een brede keuze ook voor vegetariër en veganer. De traditionele Alpen keuken wordt door onze chef kok en zijn team op een nieuwe opwindende manier geïnterpreteerd. Een belevenis voor de zintuigen!

Öffnungszeiten:

  • 12.00 – 17.30 Uhr kleine Gerichte
  • 18.00 – 20.00 Uhr Abendkarte

Mittwoch ist unser Ruhetag

Aktuell:

  • Osterbrunch am 12.04.2020

Nur mit Reservierung!

Ontspanning en ontspanningsruimtes

Voor uw ontspanning, het geheel vernieuwde wellness bereik, de optionele privé sauna en een massage- en behandelingsruimte laten niets te wensen over. Stylische ontspanningsruimtes, bijvoorbeeld de Alpinlounge of Brüüge 1.085 met een 180 graden panorama nodigen uit te relaxen, gezellig te kletsen, voor een work out of voor een romantisch diner voor twee.

Activiteiten

Zomer
De zomer in de Kleinwalsertaler bergen is bijna niet te beschrijven. Wandelen op 3 verschillende hoogte niveaus, klimmen, rennen, fietsen of gewoon ontspannen en genieten. Onvergetelijke momenten in de bergen, op de fiets of in de ligstoel. 5 kabelbanen en 3 stoeltjesliften kunnen in het wandelparadijs Kleinwalsertal-Oberstdorf gratis gebruikt worden. Een 9-hole golfplaats ligt op slechts 10 km afstand.

Winter
130 km perfect geprepareerde skipisten, 50 km langlauf loipen en 50 km wan-delroutes alles in verschillende moeilijkheid niveaus maken uw vakantie tot een gevarieerde winter droom. Een eldorado voor wintersport fans en voor genieter. De prachtige langlauf loipe Schwende bevindt zich direct naast het hotel.

Service

  • Vrij gebruik van 5 kabelbanen en 3 stoeltjesliften in wandelparadijs Kleinwalsertal-Oberstdorf in de zomer
  • Vrij gebruik van alle busverbindingen in Kleinwalsertal 
  • Voordeelprijzen voor skipassen in de winterseizoen
  • Gratis WiFi in het hele hotel

© Copyright 2020 Genuss & Aktivhotel Sonnenburg****

 
Impressum |   Datenschutz |   Anreise |   Anfrage |   Webcams |   Newsletter
Top